19 Nisan 2014 Cumartesi

19.04.2014 Galatasaray-Kasımpaşa

Galatasaray ligin 30. haftasında Kasımpaşa'ya 4-0 mağlup oldu. Öncelikle sürekli yazdığım bir şeyi tekrarlamak istiyorum. Artık yeter, bu kadınlara karşı yapılan hakarete bir son vermemiz gerekiyor. Kadınlar ceza değildir, onları ceza olarak göremezsiniz, bu şekilde yaptırımlar uygulayamazsınız. Umarım bu iğrenç yaptırımlar artık son bulur.

Maça gelecek olursak, Hakan Balta'nın kırmızı kartı ne kadar doğruysa Babel'in Semih' yaptğı faul de o kadar gerçek. O pozisyonda Cüneyt Çakır'ın çok ciddi hatası var. Zaten on kişi kalmış Galatasaray'a karşı maça 1-0 önde başlayan Kasımpaşa'nın bu tarz bir skor alması kaçınılmazdı. Maçın gidişatı zaten 6. dakikada değişti. Evet Galatasaray'ı 10 kişi oynadığı futboldan eleştirebiliriz ancak maç on bire on bir devam etse ne olacağını bilmemize imkan yok.

Yalnız Tabare Viudez'e bir parantez açmak istiyorum. Son zamanlarda ligde gördüğüm en iyi futbolculardan biri. Eminim büyük takımların dikkatini çekmiştir. Harika bir maç çıkardı kendisini buradan tebrik ediyorum.

Bu sezon ki ikincilik, lig tarihindeki en önemli ikincilik. Galatasaray Beşiktaş ile içinde bulunduğu bu ikincilik yarışında çok ciddi bir darbe yedi. Tek tesellileri Beşiktaş'ın yarın Fenerbahçe ile oynayacak olmasıdır. Yarın eğer Beşiktaş kazanırsa Galatasaray'ın işi kalan haftalarda çok zor olacaktır..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder