1 Şubat 2014 Cumartesi

1.02.2014 Eskişehirspor - Fenerbahçe 2-1

Maçı Eskişehirspor kazanmış olsa da maçın hakkı kesinlikle beraberlikti. Fenerbahçe gerçekten kötü oynadı ancak Eskişehirspor'da çok iyi bir futbol oynadı diyemeyiz. Çok beğendiğim bir futbol anlayışı olmasına rağmen, bazen Ersun Yanal'ı anlamakta çok güçlük çekiyorum.Cristian ilk 11'de olmasa da kadroda olmalıydı. Holmen ya da Meireles'ten vaz geçilebilirdi ki ikisi de maçta yokları oynadılar. Alper ve Emenike'nin sakatlıkları Fenerbahçe'yi çok etkilemiş çünkü onlar dribbling yapan, dikine oynayabilen oyuncular. Fenerbahçe'nin orta sahada çok ciddi yaratıcı oyuncu eksiği vardı tamam Cristian'ı almadın bari Salih'i 80. dakikada sokma ilk 11 başlat.

Dirk Kuyt için bir iki şey söylemem gerekirse attığı golde çok iyi bir hamle yaptı ancak, iki tane boş kaleye gol kaçırıyorsun biri altıpas içinden.Kuyt'ın bunlardan faydalanamaması Eskişehirspor'a galibiyeti getirdi.

Eskişehirspor'u ele alırsak Erkan Zengin'in attığı jeneriklik gol dışında Bruno Alves'in hatası sonucu ilk golü buldular. Gerçekten Alves öyle güzel düzellti ki topu Bienvenu çok akıllı ve şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Eskişehirspor için, bunu sezonun başından beri söylüyorum, geçen yıllarda izlediğimiz Eskişehirspor'u izlemiyoruz.

Sonuç ne olursa olsun Fenerbahçe hala şampiyonluğun en büyük adayıdır. Ben hala şampiyonluğu kaybetme ihtimallerinin çok düşük olduğunu düşünüyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder