31 Ocak 2014 Cuma

31.01.2014 Beşiktaş-K. Erciyesspor (3-2)

Maçla ilgili söylenecek ilk şey Beşiktaş'ın sadece 10 dakika iyi futbol oynadığıdır. Beşiktaş rakibine göre çok kaliteli ayaklara sahip olmasıyla bu maçı kazandı. Bilic'i geçen haftaki gibi bu hafta da eleştiriyorum. Çünkü yaptığı değişiklikler felaketti. Muhammed, Atiba, Fernandes ve Oğuzhan ile 3-1 önde olduğunuz maçı tutamazsınız.

Haftalardır Pedro Franco'yu bekleyen ve izlemek isteyen biri olarak şunu söyleyebilirim ki, iyi oyuncu ancak kendi ceza sahası içine top indirmeleri Beşiktaş'ı strese soktu. Bana sorarsanız ayağının iyi olması sebebiyle orta sahanın gerisinde bir ön stoper gibi  oynayabilecek potansiyele sahip. O şekilde değerlendirilebilir. 

Muhammed için, biraz belki sert olacak ama yinede söylemem lazım; gitsin Futsal oynasın o tekniğe sahip. Ancak topsuz oyunu hiç bilmiyor bu yüzden Beşiktaş Muhammed'in sonradan girdiği maçlarda sıkıntı yaşıyor.

Maça Bilic'in değişiklikleri damga vursa da Beşiktaş sadece 10 dakika iyi oynayarak 3 puanı aldı. Ancak bu her takıma böyle olmaz. Oğuzhan biraz daha kondisyon kazanmış, geçen haftada bu sinyalleri veriyordu... Bu Beşiktaş için iyi bir haber.

Kayseri Erciyesspor'u ele alcak olursak Hikmet Karaman ne hikmetse Azofeifa ,Vleminckx ve Ibricic'i yedek bırakarak başladı ki bana göre son derece yanlış bir karardı. Sanırım ilk yarıyı tutayım ikinci yarı daha kaliteli ve enerjik olacak oyuncularımı sokarım diye düşündü ama ilk yarıda yedikleri gol yüzünden ikinci yarıya ister istemez önde basarak ve oynayarak başlamak zorunda kaldılar bu yüzden Gökhan Töre'nin golü geldi...


Goller:Beşiktaş: Fernandes, Gökhan Töre, Oğuzhan
          Kayseri Erciyesspor: Kader Mangaye, Vleminckx

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder