28 Aralık 2013 Cumartesi

27.12.2013 Gençlerbirliği-Beşiktaş 1-0

Ligin son haftasının açılışında Gençlerbirliği Ankara'da Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti. Beşiktaş'ın orta sahasından başlamak istiyorum. Beşiktaş'ın her fırsatta çok kaliteli oyuncuları olduğunu söylüyorduk. Yanlış söylüyormuşuz. Beşiktaş'ın çok kaliteli iki orta saha oyuncusu varmış, Fernandes ve Oğuzhan! Bu iki oyuncu olmayınca Beşiktaş orta sahası yaratıcılık anlamında çok yetersiz kaldı. Olcay, Veli ve Necip bu üçlüden oluşan orta sahayla Gençlerbirliği gibi iyi kapanan bir ekibe gol atmanız imkansız. Bunu hep söylerim futbolda orta sahanız kadar güçlüsünüzdür.

Merak ettiğim asıl konuya gelirsek Beşiktaş nasıl bu kadar sakat veriyor? Son iki yıldır akıl almaz sayıda sakat veriyor Beşiktaş. Çözüm bulunmazsa eğer Beşiktaş daha çok zorluk çekecektir.


Gençlerbirliği gölü attıktan sonra tamamen geriye yaslandı. Bunu iyi anlamda söylüyorum çünkü baskı yeseler bile pozisyon vermediler. Mehmet hoca takım savunmasını çok iyi oturtmuş. Takım olarak oynadıkları oyunu çok iyi oynadılar ve kazanmayı hak ettiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder