22 Aralık 2013 Pazar

22.12.2013 Galatasaray-Trabzonspor 2-1

Maçın ilk 10 dakikası oldukça tempolu geçti. Trabzonspor kontra ataklarla çıkmayı planlamış ama çok geriye yaslandılar. Onur ve Olcan tek başlarına bütün Galatasaray takımına karşı mücadele ettiler. Önce Galatasaray'ı konuşalım. Galatasaray 30. dakikadan devre sonuna kadar inanılmaz bir baskı kurdu. Uzaktan çok etkili şutlar çeken oyuncuları var ancak Burak'ın doğru zamanda doğru yerde olmasıyla maçı kazanmasını bildi.

Şimdi asıl konuşmak istediğim Trabzonspor... Mustafa hocaya buradan soralım senin takımında Adrian ve Soner gibi çok yetenekli oyuncular varken sen orta sahanı Colman ve Aykut Akgün'den kuruyorsun. Colman'ın kırmızı kart pozisyonuna gelirsek Riera orada tabi ki şov yapmış ancak Colman niye adama vuruyor. Fırat Aydınus orada çok doğru karar vererek Riera'ya hakemi aldatmaya çalışmaktan sarı Colman'a da vurduğu için kırmızı verdi. Fırat Aydınus'u buradan tebrik ediyorum.

2-1 gerideyken sol bek Kadir Keleş'i ve Emre Güral'ı sokması affedilemez bir teknik direktör hatası. Senin orta sahadaki adamların yeteneksiz ve sen daha yeteneksiz oyuncuları oyuna sürerek mağlup olmayı garantiliyorsun.

Galatasaray maçı hak ederek kazanmıştır. Mustafa hoca beraberliğe geldiği için maçı doğrudan Galatasaray'a vermiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder