25 Kasım 2013 Pazartesi

25.11.2013 Beşiktaş-Torku Konya Spor


Bu maçtaki iki yarıyı farklı yorumlamak lazım. İlk yarı da çok istekli bir futbol oynayan Beşiktaş Olcay, Almeida ve Oğuzhan'ın golleriyle 3-0'lık üstünlüğü yakaladı ki çok da iyi oynayarak başardı bunu. Üç isim çok iyi onadı Oğuzhan ki bana sorarsanız Türk futbolunun geleceği, Ersan ve Tolga. Oğuzhan, Fernandes ve Veli Fenerbahçe derbisi öncesi kart sınırındaydılar. Beşiktaş maçı kart görmeyerek bitirdi. Beşiktaş'ın orta sahası çok etkili ki futbolda orta sahanız ne kadar güçlüyse o kadar güçlüsünüzdür. Oğuzhan ve Fernandes ikisi de dikine giden, tek topları doğru oynayan ve harika ara pas atabilen futbolcular. Fernandes'te geçen haftalarda ki formsuzluğundan arınmış gibi. Derbi sonucu ne olur bilemem ancak Fenerbahçe'nin de açık futboluyla çok zevkli ve gollü bir maç izleyebiliriz.

İkinci yarıya gelirsek Bilic muhtemelen devre arasında soyunma odasın da kontrollü oynamalarını ve sertlikten kaçınmalarını istemiş. İkinci yarının başında gelen gol Torku Konya Spor'un temposunu da arttırdı ama kabul edelim ki ilk yarı maç zaten bitmişti.

Torku Konya Spor cephesine bakarsak ilk yarı resmen izleyen ikinci yarı da maçı çevirmeye çalışan bir görüntü verdiler. İyi oynamadılar Beşiktaş hak ettiği bir galibiyet aldı.

Goller: 26' Olcay 31' Almeida 41' Oğuzhan 49' Selim Ay (Torku Konya Spor)



Hakemler: Özgür Yankaya ve yardımcıları oldukça iyilerdi.











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder